חשמליות פופולריות ראש בראש: צ'אנגן 07 מול אקספנג G6

 

אקספנג 2025

אקספנג G6

 

 

שתי חשמליות פופולריות, האחת (G6) הספיקה להציג נתוני מסירות גבוהים, השנייה (S07) חדשה לגמרי ובימים אלה רושמת התעניינות גבוהה מאד אצל חובבי הרכב החשמלי – ההשוואה מתבקשת – מי על הנייר עדיפה?

 

רכבי הקרוסאובר החשמליים הפכו לשחקנים משמעותיים בשוק הרכב הישראלי, עם מגוון אפשרויות שעונות על צרכים שונים. אחת המכוניות הבולטות מביניהן היא ה-BYD Atto 3, שהפך לרכב החשמלי הנמכר ביותר בישראל בשנת 2024. באייטם הקרוב נשווה בין 2 דגמי קרואובר חשמלי פרימיום, האחד נמצא אצלנו קרוב לשנה, והשני דנדש –  צ'אנגן דיפאל S07 ואקספנג G6 בגרסת ה-Standard Range. השוואה זו מתמקדת בנתונים הטכניים והמאפיינים של כל רכב, ללא התמקדות בנהיגה.

 

מידות ועיצוב

 

שני הרכבים שונים במראה, וכל אחד מרשים בפני עצמו. הצ'אנגן מתאפיין בקווים ספורטיביים ודינמיים, בעוד שהעיצוב של האקספנג מתרכז יותר בקווים עגולים-אלגנטיים. מידותיהם כמעט זהות: אורך של 4.75 מטר, גובה של 1.62-1.65 מטר ורוחב של 1.92-1.93 מטר. בסיס הגלגלים גם הוא דומה, עם 2.90 מטר בצ'אנגן ו-2.89 מטר באקספנג, מה שמבטיח מרחב פנימי נוח לנוסעים בשני הרכבים.

ההבדלים קיימים בעיקר בתאי האחסון: בצ'אנגן  תמצאו תא מטען אחורי בנפח 435 ליטר, בנוסף לתא מטען קדמי (Frunk) בנפח 125 ליטר. לעומת זאת, האקספנג G6 מתאפיין בתא מטען אחורי גדול יותר, בנפח של 571 ליטר, אך ללא תא מטען קדמי. הבחירה בין השניים תלויה בצרכים האישיים – האם חשוב יותר נפח אחסון אחורי גדול או ניצול נוסף של שטח קדמי.

 

 

צאנגן 07

תא נהג צ'אנגן 07

תא נהג אקספנג

תא נהג G6

 

יחידות הנעה וביצועים

 

שני הרכבים מצוידים ביחידות הנעה חשמליות עם ביצועים מרשימים, אם כי עם הבדלים בולטים ביניהם. הצ'אנגן דיפאל S07 מצויד במנוע חשמלי בהספק של 218 כ"ס, המספק תאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש ב-7.9 שניות. לעומתו, האקספנג G6, בגרסת ה-Standard Range, מצויד במנוע חזק יותר בהספק של 258 כ"ס, המאפשר תאוצה מהירה יותר של 6.9 שניות.

קיבולת הסוללה מהווה גם היא הבדל, אך לא גדול מדי: בצ'אנגן, הסוללה בקיבולת של 79.9 קוט"ש מספקת טווח נסיעה של עד 475 ק"מ לפי תקן  WLTP, בעוד שבאקספנג הקיבולת עומדת על 67.8 קוט"ש עם טווח נסיעה מוצהר של עד 435 ק"מ.

מבחינת טעינה, שני הרכבים תומכים בטעינה מהירה, בצ'אנגן ניתן לטעון את הסוללה מ-30% ל-80% תוך 35 דקות בעזרת הספק טעינה של 92 קילוואט. האקספנג, לעומת זאת, מאפשר טעינה מהירה שמוסיפה 300 ק"מ ב-29 דקות, ומציג יעילות טעינה גבוהה יותר. 

 

 

CHANGAN OR XPENG

אקספנג או צ'אנגן?

צ'אנגן S07 מתחרות

צ'אנגן S07

 

נוחות ואבזור

 

שני הרכבים מציעים תאי נוסעים מרשימים ומצוידים היטב, אך עם הבדלים שמדגישים את הפוקוס הייחודי של כל אחד מהם. בצ'אנגן דיפאל S07 הדגש הוא על שימושיות, עם מושבים מחוממים ומאווררים, הגה מחומם, וגג פנורמי עם וילון חשמלי, שמוסיפים לתחושת היוקרה והנוחות. מסך המולטימדיה בגודל 15.6 אינץ' מציע חוויית שימוש נוחה, ותמיכה באנדרואיד אוטו ואפל קארפליי. בקרת האקלים כוללת פתחי אוורור נסתרים, ומערכת השמע האיכותית משלימה את התחושה של תא נוסעים מתוכנן בקפידה.

האקספנג , לעומתו, שם דגש על עיצוב מינימליסטי, שאפילו מזכיר לנו את טסלה. המושבים, העשויים עור טבעוני, כוללים כוונון חשמלי, חימום ואוורור, לא רק במושבים הקדמיים אלא גם בחלקם האחורי – לצד חימום להגה. מסך המולטימדיה בגודל 15 אינץ' תומך בעברית וגם הוא מציע קישוריות אלחוטית מלאה לאנדרואיד אוטו ואפל קארפליי.

מבחינת בטיחות, שני הרכבים מציעים רמת אבזור בטיחותי גבוהה. האקספנג זוכה לדירוג של 7 מתוך 8 נקודות, בעוד הצ'אנגן מקבל את הציון המלא – 8 מתוך 8. ההבדל היחיד ביניהם נעוץ במערכת ההתרעה על שכחת ילדים ברכב, המותקנת בצ'אנגן אך אינה זמינה באופן מובנה באקספנג.

 

צ'אנגן או אקספנג

צ'אנגן או אקספנג – זו השאלה

 

מסכמים

 

שני הרכבים מתומחרים בצורה תחרותית מאוד, צ'אנגן דיפאל S07 שהחל עם מחיר השקה של 199,900 ש"ח מתומחר כעת ב-201,990 ש"ח, כמו האקספנג G6 שמתחיל גם הוא ב-201,990 ש"ח, הבסיסי מבין 3 גרסאות. במחיר הזה, שניהם מציעים תמורה יוצאת דופן לכסף, עם אבזור עשיר, ביצועים מרשימים וטכנולוגיה מתקדמת. הבחירה ביניהם תלויה בהעדפות האישיות ובסדרי העדיפויות של הנהג – אם העיצוב, נוחות תפעול ממשק המולטימדיה, חיבה למותג עצמו ועוד.

למי שרוצה יותר טווח או כוח – יכול להציץ לגרסאות הנוספות של ה-G6: כמו גרסת Long Range המספקת טווח נסיעה מוצהר עד 580 ק"מ, וגרסת Performance שמגיעה עם הנעה חזקה במיוחד בהספק של 476 כ"ס. כמובן שבגרסאות אלו הקונה תצטרכו להיפרד מעשרות אלפי שקלים נוספים (228 אלף שקלים/257 אלף שקלים, בהתאמה).

 

הטוב ינצח: טסלה מודל Y מול BYD סיל U – סקירה

 

אלעד לוי

אלעד, בן 22 מהמרכז, מפתח תוכנה ביום וחובב רכב בכל זמן אחר. חולה על מכוניות קטנות וחזקות, כמו השמנמוכה הכחולה שלי – פולו GTI